Bright Fame

Bij Bright Fame zien ze dat veel prostituees niet vrijwillig in de prostitutie terecht zijn gekomen. Mensenhandel, loverboys, armoede en misbruik zijn veelvoorkomende oorzaken. Bright Fame zet zich in om deze vrouwen te helpen.

Klik hier om verder te gaan


Bright Fame

Bij Bright Fame zien ze dat veel prostituees niet vrijwillig in de prostitutie terecht zijn gekomen. Mensenhandel, loverboys, armoede en misbruik zijn veelvoorkomende oorzaken. Bright Fame zet zich in om deze vrouwen te helpen.

Klik hier om verder te gaan

Opnieuw leren dromen

Door de geestelijke en lichamelijk uitbuiting zijn ze vaak hun dromen kwijtgeraakt en is er weinig tot geen hoop op een leven buiten de prostitutie. Er zomaar uitstappen is heel ingewikkeld zonder hulp van buitenaf. Door persoonlijk contact en het opbouwen van vertrouwensrelaties helpt Bright Fame deze vrouwen te ontdekken waar hun passies, dromen en talenten liggen. 

Een nieuwe start

Goede hulp is essentieel voor het maken van een nieuwe start. Op het kantoor van Bright Fame zijn maatschappelijke en juridische medewerkers aanwezig die zich inzetten om de vrouwen te helpen in het proces van uitstappen. Ze krijgen hulp bij heel veel praktische zaken zoals het zoeken naar betaalbare woonruimte en het zoeken naar een geschikte baan of opleiding maar ook bij het krijgen van de juiste  psychische hulp.

Door de aanwezigheid van loverboys en pooiers is er veel onveiligheid en vraagt het een hoop moed van vrouwen om deze stap te zetten.


Een nieuwe start

Goede hulp is essentieel voor het maken van een nieuwe start. Op het kantoor van Bright Fame zijn maatschappelijke en juridische medewerkers aanwezig die zich inzetten om de vrouwen te helpen in het proces van uitstappen. Ze krijgen hulp bij heel veel praktische zaken zoals het zoeken naar betaalbare woonruimte en het zoeken naar een geschikte baan of opleiding maar ook bij het krijgen van de juiste  psychische hulp.


Door de aanwezigheid van loverboys en pooiers is er veel onveiligheid. en vraagt het een hoop moed van vrouwen om deze stap te zetten.

Samen met andere ondernemers maken we het verschil

Samen met andere ondernemers maken we het verschil

Het Bright Fame collectief

Hoe mooi is het dat je door een dienst op een andere manier in te kopen samen met andere ondernemers impact kan maken in de levens van deze vrouwen. Wij worden hier heel enthousiast van. Het succes hangt niet aan één persoon of één organisatie. Het collectief maakt het verschil.

Het hele traject om een vrouw te begeleiden naar een nieuwe start kost +/- € 5,500. Stel dat we van elk mobiel abonnement € 1,50 per maand in de missie van Bright Fame investeren, dan betekent dit dat met 306 abonnementen elk jaar een traject kunnen realiseren. Stel je voor wat er gebeurt als we dit samen met een groot aantal ondernemers doen? 


Impact maken in 4 stappen

Impact maken in 4 stappen

1. Kennis maken en verdiepen

We willen jou en jouw organisatie graag beter leren kennen. Tijdens dit gesprek vertellen we je graag meer over onze drive, onze missie en laten we jou zien hoe we samen impact kunnen maken

2. Abonnementen samenstellen

Op basis van jullie specifieke eisen, wensen en het verbruik adviseren wij in de abonnementen die het beste bij jouw organisatie passen.

3. Transparante berekening

Op basis van de samengestelde abonnementen laten wij zien voor welke prijs wij deze abonnementen inkopen. Die is het vertrekpunt van de berekening. Vervolgens bespreken we wat voor jou een eerlijke prijs is, wat onze verdiensten gaan worden en welke financiële impact we samen gaan maken.

4. Samen bouwen we de brug

De brug is de verbinding tussen jouw bedrijf en de missie van Bright Fame. Op het moment dat we een overeenstemming bereikt hebben, zetten we jouw abonnementen over naar de gekozen provider en wordt je onderdeel van het collectief. Wij zorgen voor de gehele operationele afhandeling, alle nodige communicatie en ondersteunen je zolang je klant bij ons bent. 

Zullen we samen kijken welke impact we kunnen maken?