Allereerst willen we je kennis laten maken met ons impact model

Met ons model zorgen we ervoor dat:

  • Jullie mobiele contracten slim en efficiënt worden ingekocht
  • jullie goede ondersteuning krijgen van ervaren mensen
  • Er per mobiel contract wordt geïnvesteerd in Bright Fame 
  • We samen met andere bedrijven grote impact maken
  • Er mensenlevens positief veranderd worden

Hoe kan je de voucher verzilveren?

Bright Fame Mobile Voucher

Als het goed is heb je zojuist naar de video bovenaan deze pagina gekeken. Hier kon je zien dat wij per maand een deel van onze marge investeren in de missie van Bright Fame. De bedragen die je op de voucher ziet staan zijn een extra eenmalige investering die wij doen op het moment dat jullie klant bij ons worden. Dit komt dus bovenop de maandelijkse investering. De enige voorwaarde om deze voucher in te kunnen zetten is dat je een zakelijk contract met minimaal vijf mobiele abonnementen moet hebben. De hoogte van de investering is afhankelijk van het aantal mobiele abonnementen dat jullie hebben.

Klik op onderstaande knop om naar de 'Bright Fame Mobile' pagina te gaan. Via deze pagina vertellen we je graag meer over het Bright Fame collectief, onze werkwijze en je kunt hier een (online) kennismaking met ons inplannen. 

Bright Fame Mobile Voucher

Als het goed is heb je zojuist naar de video bovenaan deze pagina gekeken. Hier kon je zien dat wij per maand een deel van onze marge investeren in de missie van Bright Fame. De bedragen die je op de achterkant van de voucher ziet staan zijn een extra eenmalige investering die wij doen op het moment dat jullie klant bij ons worden. Dit komt dus bovenop de maandelijkse investering. De enige voorwaarde om deze voucher in te kunnen zetten is dat je een zakelijk contract met minimaal vijf mobiele abonnementen moet hebben. De hoogte van de investering is afhankelijk van het aantal mobiele abonnementen dat jullie hebben.

Klik op onderstaande knop om naar de Bright Fame Mobile pagina te gaan. Via deze pagina vertellen we je graag meer over het Bright Fame collectief, onze werkwijze en je kunt hier een (online) kennismaking met ons inplannen.