Steun Tjeko met mobiele telefonie

Teveel kinderen in ontwikkelingslanden leven praktisch het leven van een volwassene. Dit heeft grote impact op de ontwikkeling van het kind én op de ontwikkeling van de samenleving. Tjeko brengt daar verandering in.

MEER OVER TJEKO >>

Steun Tjeko met mobiele telefonie

Teveel kinderen in ontwikkelingslanden leven praktisch het leven van een volwassene. Dit heeft grote impact op de ontwikkeling van het kind én op de ontwikkeling van de samenleving. Tjeko brengt daar verandering in.

Meer over Tjeko >>

De impact van spelen

Tjeko is opgericht door Ferdi en Tatiana van den Berg. In dit interview gaat Ferdi dieper in op het belang van spelen, welke impact dit heeft op de ontwikkeling van een kind en verteld hij wat hun dromen voor de toekomst zijn.

De Tjeko Methode

In veel Afrikaanse landen wordt spelen gezien als tijdverspilling. Hierdoor kunnen veel kinderen niet gewoon 'kind zijn'. Dit heeft grote invloed op hun persoonlijke ontwikkeling en daardoor ook op de ontwikkeling van de samenleving.

Daarom heeft Tjeko hun eigen methode ontwikkeld. Zij brengen door teams van (Afrikaanse) ondernemende jong volwassenen spelen terug in de Afrikaanse samenleving. Zij doen dit door het aanbieden van basisschoolprogramma's, sport- en speldagen en diverse communicatie uitingen, waaronder Tjeko Radio en een eigen cartoonreeks. Duizenden kinderen zijn al in aanraking geweest met de programma's van Tjeko.

Samen impact voor Tjeko

Hoe mooi is het dat je samen met andere ondernemers het verschil kan maken in de levens van deze kinderen en daardoor de samenleving? Simpelweg door mobiele telefonie op een andere manier in te kopen. Het succes hangt niet aan één persoon of één organisatie, het collectief maakt het verschil.

Om je een idee te geven wat er nodig is: Tjeko werkt met verschillende teams die zich er volledig voor inzetten om spelen terug te brengen in de Afrikaanse samenleving. Het ondersteunen van één team kost € 15.000 per jaar. Het is onze missie om samen met onze klanten jaarlijks meerdere teams te kunnen ondersteunen en zo mensenlevens positief veranderd te zien worden.

Collectieve impact 2022 voor Tjeko

2022

Live met het Tjeko collectief

€ 11.447

Financiële impact

76%

van de jaarlijkse financiering voor één team

Starten in 4 stappen

1. Kennis maken en verdiepen

We willen jou en de organisatie beter leren kennen. Tijdens dit gesprek vertellen we je ook graag meer over onze drive, onze missie en laten we zien hoe we samen het verschil kunnen maken.

2. Abonnementen en dienstverlening afstemmen

Op basis van jullie specifieke eisen, wensen en het verbruik adviseren wij in de abonnementen en dienstverlening die het beste aansluit bij jullie organisatie.

3. Transparante berekening

Op basis van de samengestelde abonnementen laten wij zien voor welke prijs we deze abonnementen inkopen. Dit is het vertrekpunt van de berekening. Vervolgens bespreken we wat voor jullie een eerlijke prijs is, wat onze verdiensten worden en welke financiële impact we samen gaan maken. Door een deel van onze marge in te leveren zetten wij altijd de eerste stap.

4. Samen bouwen we de brug

De brug is de verbinding tussen jouw bedrijf en de missie van Tjeko. Op het moment dat we een overeenstemming bereikt hebben, zetten we jullie abonnementen over naar de gekozen provider en worden jullie onderdeel van het collectief. Wij zorgen voor de gehele operationele afhandeling, alle nodige communicatie en ondersteunen je zolang je klant bij ons bent.

Benieuwd naar de impact die we samen kunnen maken?

Neem contact op met Sjacko van Bruggenbouwers voor een kennismaking.

Benieuwd naar de impact die we samen kunnen maken?