Steun IJM met mobiele telefonie

International Justice Mission. Wereldwijd zijn er meer dan 40 miljoen slaven en jaarlijks wordt er 128 miljard aan mensenhandel verdiend. 1 op de 4 slaven is kind. IJM voert de strijd tegen slavernij en heeft sinds de oprichting al meer dan 66.000 slachtoffers bevrijd uit slavernij en andere vormen van geweld.

Wat doet IJM?

This area can be filled with loads of content. Make sure you don't use too much text, keep it clean and simple! Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua.

't Verhaal van Cassie

Deze video vertelt het verhaal van een meisje die door het werk van IJM is bevrijd uit slavernij. Dit verhaal staat niet op zich. Elk van de 40.000.000 slaven is een man, vrouw, jongen of meisje met elk zijn/haar eigen verhaal. De verhalen veranderen de cijfers in personen en maken het mogelijk om het dichterbij te brengen.
BRUGGENBOUWERS 


Samen impact voor IJM

Hoe mooi is het dat je samen met andere ondernemers levens van meisjes zoals Cassie kunt veranderen? Simpel door mobiele telefonie op een andere manier zakelijk in te kopen. Het succes hangt niet aan één persoon of één organisatie. Het collectief maakt het verschil en... Wij zijn het collectief

Om je een idee te geven: Een bevrijdingsactie van IJM kost +/- €5500. Op basis van onze gemiddelde investering per abonnement kunnen we voor elke 238 abonnementen elk jaar een bevrijdingsactie bekostigen. Als collectief is het onze missie om jaarlijks meerdere bevrijdingsacties te kunnen realiseren.

Collectieve impact 2022 voor IJM

€17.000

Financiële impact voor IJM

76

Abonnementen

2

Aantal bekostigde acties

?

?

Starten in 4 stappen

1. Kennis maken en verdiepen

We willen jou en jouw organisatie graag beter leren kennen. Tijdens dit gesprek vertellen we je graag meer over onze drive, onze missie en laten we jou zien hoe we samen impact kunnen maken

2. Abonnementen samenstellen

Op basis van jullie specifieke eisen, wensen en het verbruik adviseren wij in de abonnementen die het beste bij jouw organisatie passen.

3. Transparante berekening

Op basis van de samengestelde abonnementen laten wij zien voor welke prijs wij deze abonnementen inkopen. Die is het vertrekpunt van de berekening. Vervolgens bespreken we wat voor jou een eerlijke prijs is, wat onze verdiensten gaan worden en welke financiële impact we samen gaan maken. Door een deel van onze marge in te leveren zetten wij altijd de eerste stap

4. Samen bouwen we de brug

De brug is de verbinding tussen jouw bedrijf en de missie van IJM. Op het moment dat we een overeenstemming bereikt hebben, zetten we jouw abonnementen over naar de gekozen provider en wordt je onderdeel van het collectief. Wij zorgen voor de gehele operationele afhandeling, alle nodige communicatie en ondersteunen je zolang je klant bij ons bent. 

Samen kijken welke impact we kunnen maken?

In een kennismaking nemen we je mee in het verhaal en kunnen we de impact vast berekenen