Steun Bright Fame met mobiele telefonie

Bij Bright Fame zien ze dat veel vrouwen niet vrijwillig in de prostitutie terecht zijn gekomen. Mensenhandel, loverboys, armoede en misbruik zijn veelvoorkomende oorzaken. Bright Fame zet zich in om deze vrouwen te helpen.

MEER OVER BRIGHT FAME >>


Steun Bright Fame met mobiele telefonie

Bij Bright Fame zien ze dat veel vrouwen niet vrijwillig in de prostitutie terecht zijn gekomen. Mensenhandel, loverboys, armoede en misbruik zijn veelvoorkomende oorzaken. Bright Fame zet zich in om deze vrouwen te helpen.

Meer over Bright Fame >>

De missie van Bright Fame

Door geestelijke en lichamelijk uitbuiting zijn veel vrouwen in de prostitutie vaak hun dromen kwijtgeraakt. Er is weinig tot geen hoop op een leven buiten de prostitutie. Er zomaar uitstappen is heel ingewikkeld zonder hulp van buitenaf. Door persoonlijk contact en het opbouwen van vertrouwensrelaties helpt Bright Fame vrouwen te ontdekken waar hun passies, dromen en talenten liggen.

Een nieuwe start

Door de aanwezigheid van loverboys en pooiers is er veel onveiligheid en vraagt het veel moed van vrouwen om eruit te stappen. Daarom is goede hulp is essentieel voor het maken van een nieuwe start.

Op het kantoor van Bright Fame zijn maatschappelijke en juridische medewerkers aanwezig die zich inzetten om de vrouwen te helpen in het proces van uit de prostitutie stappen. Ze krijgen hulp bij veel praktische zaken zoals het zoeken naar betaalbare woonruimte en een geschikte baan of opleiding. Ook helpen ze ook bij het krijgen van de juiste psychische hulp.

Samen voor Bright Fame

Hoe mooi is het dat je samen met andere ondernemers het verschil kan maken in de levens van deze vrouwen? Simpelweg door mobiele telefonie op een andere manier in te kopen. Het succes hangt niet aan één persoon of één organisatie, het collectief maakt het verschil.

Om je een idee te geven van wat nodig is: Het hele traject om een vrouw te begeleiden naar een nieuwe start kost ongeveer €5.500.

Collectieve impact voor Bright Fame

2022

Live met het Bright Fame collectief

€ 5.647

Financiële impact

100%

van de financiering van een traject

Starten in 4 stappen

1. Kennis maken en verdiepen

We willen jou en jouw organisatie graag beter leren kennen. Tijdens dit gesprek vertellen we je graag meer over onze drive, onze missie en laten we jou zien hoe we samen impact kunnen maken

2. Abonnementen samenstellen

Op basis van jullie specifieke eisen, wensen en het verbruik adviseren wij in de abonnementen en dienstverlening die het beste bij jouw organisatie past.

3. Transparante berekening

Op basis van de samengestelde abonnementen laten wij zien voor welke prijs wij deze abonnementen inkopen. Dit is het vertrekpunt van de berekening. Vervolgens bespreken we wat voor jullie een eerlijke prijs is, wat onze verdiensten gaan worden en welke financiële impact we samen gaan maken. Door een deel van onze marge in te leveren zetten wij altijd de eerste stap

4. Samen bouwen we de brug

De brug is de verbinding tussen jouw bedrijf en de missie van IJM. Op het moment dat we een overeenstemming bereikt hebben, zetten we jouw abonnementen over naar de gekozen provider en wordt je onderdeel van het collectief. Wij zorgen voor de gehele operationele afhandeling, alle nodige communicatie en ondersteunen je zolang je klant bij ons bent. 

Benieuwd naar de impact die we samen kunnen maken?

Benieuwd naar de impact die we samen kunnen maken?