We maken positieve impact

Door samen met onze klanten nét even anders naar de business te kijken.

We maken positieve impact

Door samen met onze klanten nét even anders naar de business te kijken.

1. Tevreden klanten

Onze eerste focus is een tevreden klant. We zorgen ervoor dat onze klanten een goede deal krijgen. Daarbij leveren we betrouwbare diensten en persoonlijke support. Tevreden klanten zijn de basis voor het succesvol kunnen uitvoeren van onze missie.

2. Bewust maken

We willen bedrijven bewust maken van de nood in de wereld en de kansen die er zijn om hier een verschil in te kunnen maken. Dit doen wij door de verhalen te vertellen van de organisaties waar wij mee samenwerken. Het is ons verlangen dat harten geraakt worden door de impact die zij maken én dat we bedrijven inspireren door de manier waarop wij naar de business kijken.

3. Verbinden

Door de inzet van ons businessmodel verbinden we bedrijven aan de missies van de drie organisaties waar we mee samenwerken. Hier komt de naam Bruggenbouwers vandaan. De brug is de verbinding tussen onze klant en de betreffende organisatie. Onze klanten kiezen aan welke missie ze zich willen verbinden. In die missie zullen we vervolgens samen investeren. 

4. Slagkracht vergroten

Doordat onze klanten zich samen met ons verbinden aan de missie van één van de organisaties creëren we een maandelijks terugkerende geldstroom. Geld is een middel dat nodig is om de slagkracht te vergroten en dus meer impact te kunnen maken. 

Meer weten? Download ons impactmodel.

  • In dit document geven we een uitgebreid overzicht van het proces dat wij met onze klanten doorlopen.
  • We geven we een kort voorbeeld van een klantcase.
  • Je krijgt meer informatie over de gedachten achter ons businessmodel
50%
Klik hier