Tjeko laat kinderen weer spelen

      Teveel kinderen in ontwikkelingslanden leven praktisch het leven van een volwassene. Dit heeft grote impact op de                ontwikkeling van het kind én de maatschappij. Tjeko brengt daar verandering in.

     

Klik hier om verder te gaan


 Tjeko laat kinderen weer spelen

Teveel kinderen in ontwikkelingslanden leven praktisch het leven van een volwassene. Dit heeft grote impact op de ontwikkeling van het kind én de maatschappij. Tjeko brengt daar verandering in.

Klik hier om verder te gaan


Spelen is essentieel voor de ontwikkeling van een...

Als een kind niet kan spelen heeft dit grote invloed op zijn of haar persoonlijke ontwikkeling . Deze video laat zien dat spelen niet alleen belangrijk is voor de ontwikkeling van een kind maar ook voor de ontwikkeling van een complete samenleving.

De Tjeko methode

Teams van (Afrikaanse) ondernemende jong volwassenen brengen via de Tjeko Methode spelen terug in de Afrikaanse samenleving. Zij doen dit door het aanbieden van basisschool-programma's, sport- en spel-dagen en diverse communicatie uitingen, waaronder Tjeko Radio en een eigen cartoon-reeks.


Een team staat via scholen en weeshuizen in contact met 15 tot 25 duizend kinderen. Tjeko traint deze jongvolwassen in leiderschap en ondernemerschap en ondersteund een team voor een periode van 4 jaar. Na deze periode kan een team uit eigen inkomsten verder opereren.

Samen met andere ondernemers maken we het verschil

Samen met andere ondernemers maken we het verschil

Het Tjeko collectief

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen werkt Tjeko met verschillende teams die zich er volledig voor inzetten om spelen terug te brengen in de Afrikaanse samenleving. Samen met alle klanten uit het Tjeko collectief investeren wij in deze missie. Het ondersteunen van 1 team kost € 15.000 per jaar. Ons eerste doel is om één team volledig te kunnen ondersteunen. Hiervoor hebben wij gemiddeld gezien 660 mobiele abonnementen voor nodig. Het is onze missie om samen met onze klanten jaarlijks meerdere teams te kunnen ondersteunen en zo mensenlevens positief veranderd te zien worden!

Impact maken in 4 stappen

Impact maken in 4 stappen

1. Kennis maken en verdiepen

We willen jou en jouw organisatie graag beter leren kennen. Tijdens dit gesprek vertellen we je graag meer over onze drive, onze missie en laten we jou zien hoe we samen impact kunnen maken

2. Abonnementen samenstellen

Op basis van jullie specifieke eisen, wensen en het verbruik adviseren wij in de abonnementen die het beste bij jouw organisatie passen.

3. Transparante berekening

Op basis van de samengestelde abonnementen laten wij zien voor welke prijs wij deze abonnementen inkopen. Die is het vertrekpunt van de berekening. Vervolgens bespreken we wat voor jou een eerlijke prijs is, wat onze verdiensten gaan worden en welke financiële impact we samen gaan maken.

4. Samen bouwen we de brug

De brug is de verbinding tussen jouw bedrijf en de missie van Tjeko. Op het moment dat we een overeenstemming bereikt hebben, zetten we jouw abonnementen over naar de gekozen provider en wordt je onderdeel van het Tjeko collectief. Wij zorgen voor de gehele operationele afhandeling, alle nodige communicatie en ondersteunen je zolang je klant bij ons bent. 

Laten we samen kijken welke impact we kunnen maken!